Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامان طالبی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به اینکه از اسفندماه سال گذشته با شیوع بیماری کرونا حجم زیاد مراجعات به کلینیک امید را داشتیم و با چالش‌هایی از لحاظ ازدحام جمعیت مواجه بودیم اظهار کرد: نخستین کاری که در کنترل این وضعیت انجام شد، راه‌اندازی سیستم نوبت‌‌دهی کاملا الکترونیک و مکانیزه بود و از طریق پیامک، اینترنت و تلفن این کار پیش می‌رفت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بخش کمی از نوبت‌دهی‌ها برای مراجعات حضوری بود تا افرادی که دانش نوبت‌گیری اینترنتی را ندارند از این امکان برخوردار شوند گفت: مرتب از طریق بلندگو و سیستم پیجینگ کلینیک امید پیام‌هایی را برای افراد پخش می‌کردیم تا سر ساعت به مرکز مراجعه کنند ضمن اینکه سعی می‌کردیم با نحوه چیدمان صندلی‌ها فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت شود.

مدیرعامل کلینیک امید همدان با اشاره به اینکه سیستم نگهبانی تقویت شد تا راهنمایی بیماران انجام و آنها در مسیرهای نادرست قرار نگیرند افزود: درب در کلینیک تب‌سنجی و ضدعفونی کفش‌ها انجام می‌شود و هر روز سه بار مطب‌ها، صندلی‌ها و جاهایی که بیماران مراجعه می‌کنند، ضدعفونی خواهد شد.

وی با بیان اینکه اقداماتی در خصوص تقویت سیستم تهویه کلینیک داشتیم عنوان کرد: دستگاه ترموویژن( دوربین‌های حرارتی) در تب‌سنجی بیماران خریداری شد تا از ورود بیماران به مرکز جلوگیری و یا به سیستمی هدایت شوند که توسط متخصص عفونی یا داخلی معاینه انجام و آنها وارد بخش‌های دیگر نشوند و آلودگی منتشر نشود.

طالبی با بیان اینکه مکاتباتی با حراست داشتیم تا تعداد نگهبانان کلینیک را افزایش دهند و راهنمایی بیماران سریع و بهتر انجام شود و بیمار جاهای مختلف نرود گفت: برای میز منشی‌ها حفاظ تعبیه شده تا فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت شود و هر روز وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، ماسک، شیلد در اختیار پرسنل قرار می‌گیرد.

وی از ورود تجهیزات جدید از زمان را‌ه‌اندازی این مجموعه  خبر داد و افزود: رادیولوژی دیجیتال راه‌اندازی شده و در حال حاضر دو مرکز سونوگرافی، داروخانه مستقل، آزمایشگاه فعال است.

مدیرعامل کیلنیک امید همدان با اشاره فعالیت مرکز پزشکی هسته‌ای  که در غرب کشور از لحاظ تجهیزات بی‌نظیر است گفت: هر روز نیز امکانات این مرکز ارتقا می‌یابد که پیگیر انجام ید درمانی هستیم.

وی با بیان اینکه تجهیزات خوبی وارد مرکز درمانی کلینیک امید شده است عنوان کرد: آندوسکوپی و کلونوسکوپی هم از قبل بوده و نسبت به گذشته وضعیت بسیار بهتری حاکم است و هر روز نیز تجهیزات جدیدی در راستای ارتقای آن وارد مرکز می‌یابد.

طالبی از پیگیری ارتقای ایمنی کلینیک امید نظیر راه‌اندازی راه‌پله‌های اضطراری و نصب نرده سخن گفت و افزود: در حال حاضر طبق آخرین آمار ۴۷ متخصص و فوق تخصص در این کلینیک مشغول ارائه خدمت هستند.

وی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد:‌ به دلیل بیماری کرونا مراجعه تعداد کمی از بیماران کاهش یافته اما قبلا ۱۸ تا ۲۲ هزار نفر ماهانه مراجعه و خدمات دریافت می‌کردند.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: همدان اینترنت بیماران بیماری مرکز پزشکی هسته ای کلینیک امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۱۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد

 فرامرز دهمرده  اظهار کرد: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.

وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.

رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.

به گفته وی ؛ در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته ۲۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است